Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető A galaxis őrzői 3 új előzetese

|

Közeledik a premier, befutott a legújabb magyar nyelvű kedvcsináló.

Hirdetés

Elég sok kritika érte az MCU-t annak kapcsán, hogy a Bosszúállók: Végjáték óta egyszerűen képtelen újra a régi színvonalat hozni, főleg mozifilmes fronton - a tévésorozatok között azért tényleg akadnak egyedi, ötletes, egyben megosztó darabok is, de inkább legyen valamiről markánsabb a pro és kontra vélemény, mintsem fulladjon dögunalomba. 

Hosszú ideje tudjuk, hogy James Gunn-nak a harmadik A galaxis őrzői mozi lesz az utolsó MCU-s filmje, hiszen már a DC Studios társvezetőjét tisztelhetjük a személyében. Épp ezért lehet fontos Gunn számára is, hogy méltó legyen a búcsú, az új előzetes alapján pedig erre minden esély megvan.

Hirdetés

Űrlord, Gamora, Drax, Groot, Modrály és a többiek pontosan olyan szerethető bolondok a friss kedvcsinálóban is, mint amilyen lökött flótásokként megismertük és megszerettük őket. Az előzetes már magyar szinkronnal is nézhető, alább megtaláljátok.

A galaxis őrzői 3 nagyjából két hónap múlva, 2023. május 4-én kerül a magyar mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)