Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új előzetese

|

Nem kellett mondjuk benne vészesen sokat szinkronizálni.

Hirdetés

Az idei Super Bowl alatt megkaptuk A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat első igazi előzetesét, amit természetesen annak rendje s módja szerint közzé is tettünk magyar felirattal ellátva. Most viszont már olvasnotok sem kell, hiszen alább megtaláljátok az Amazon szériájának magyar szinkronos verzióját.

A friss trailerben megnézhetitek többek között Galadriel és Elrond fiatal verzióit, illetve a mozis trilógiából lényegében mellőzött Celebrimbort is. 

Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2022. szeptember 2-án fog érkezni, és kizárólag csak az Amazon Prime Videó kínálatában lesz elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)