Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető A kis hableány teljes trailere

|

Ismert hazai hangokat vonultat fel a magyar előzetes, és még a dal is le lett fordítva.

Hirdetés

A Disney sokáig rejtegette előlünk az élőszereplős A kis hableány szereplőit, leginkább csak a főszereplőt, Arielt (Halle Bailey) mutogatták, ami némileg visszaütött, ugyanis sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a sellőt nem egy fehér színésznő játssza, ezt a dislike-ok mennyisége is hűen tükrözi - erre maga Josh Gad is reagált nemrég Twitteren szánalmasnak nevezve azokat, akik ügyet csinálnak egy kitalált karakter bőrszínéből.

A közelmúltban azonban megérkezett a film első teljes előzetese, amelyben már megmutatta magát mindenki: Eric herceg (Jonah Hauer-King), Ursula (Melissa McCarthy), Triton király (Javier Bardem), Sebastian rák (Daveed Diggs), Ficánka (Jacob Tremblay) és Hablaty sirály (Awkwafina) is. 

Hirdetés

A trailer szinkronos változatában jól ismert hangokat hallhatunk megszólalni, hiszen Javier Bardem a szokásos párját, Fekete Ernőt kapta, a narrátor pedig Kautzky Armand, ráadásul felcsendül a Vár rám a föld dal is, amelynek magyar változata nem marad alul az eredetihez képest. Nézzétek csak: 

A Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Chicago) rendezésében készült A kis hableány május 25-től lesz látható a hazai mozikban, de nem lesz egyszerű dolga, hiszen előtte olyan filmek jönnek, mint A galaxis őrzői 3. és a Halálos Iramban 10, utána pedig a Pókember: A Pókverzumon át és a Transformerss: A fenevadak kora bemutatók szipkázzák majd el a nézőket.

Ti meg fogjátok majd nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)