Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Legendás állatok: Dumbledore titkai varázslatos előzetese

|

Nem kellett sokáig várni arra, hogy befusson a Legendás állatok: Dumbledore titkai első kedvcsinálójának honosított változata.

Hirdetés

Tavaly december közepén kaptuk meg a Legendás állatok: Dumbledore titkai első hivatalos előzetesét, a 2022-es év első napjaiban pedig már itt is van a szinkronos változat. 

A gyors tempó érthető, hiszen vészesen közeleg az áprilisi bemutató napja, úgyhogy nem árt beleverni az emberek fejébe, hogy nem csak a pár napja bemutatott Visszatérés Roxfortba különkiadás miatt érdemes újra Harry Potter-lázban égni.

Hirdetés

A Varázsvilág következő nagy kalandja több szempontból is érdekes lesz, nem kevés botrány övezi már most a filmet és az egész univerzumot, úgyhogy kíváncsian várjuk, mire lesz képes a Dumbledore titkai, és főleg mit mutat majd a Johnny Deppet váltó Mads Mikkelsen Gellert Grindelwald szerepében.

A Legendás állatok: Dumbledore titkai 2022. április 14-én fog megérkezni a magyar mozikba, nem kell tehát már vészesen sokat várni rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)