Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a legkülönlegesebb Star Wars-sorozat új évadának előzetese

|

Új, magyar szinkronos előzetest kapott a Star Wars: Visions, avagy Star Wars: Látomások animációs antológiasorozat második évada.

Hirdetés

Nem véletlenül írtuk anno a Star Wars: Visions (avagy a magyar cím szerint Star Wars: Látomások) antológiasorozat első évadáról szóló kritikánkban, hogy nélkülözhetetlen kellő mértélű nyitottsággal leülni a széria elé ahhoz, hogy élvezni tudjuk a végeredményt. Ha viszont képesek vagyunk erre, akkor egészen különleges élményt kapunk, ez a sorozat ugyanis nem kapcsolódik a hivatalos kánonhoz és a régi, immár Legendák néven illetett idővonalhoz sem.

A Látomások alkotói teljesen szabad kezet kaptak a Lucasfilmtől, nem kötik őket a Star Wars világának alapvető szabályai, átírhatnak bárhogyan bármit. Lassan egy éve tudjuk, hogy a második évad már nem csak anime stílusban készül, a hétvégi Star Wars Celebration alkalmából pedig megérkezett ennek első előzetese is.

Hirdetés

A trailert mostantól magyar szinkronnal is elérik a nézők a Disney+ felületén, vagy akár az alábbi videóra kattintva. Az új szezon abszolút nemzetközi produkciónak mondható, immár nem csak japán, hanem brit, chilei, dél-afrikai, dél-koreai, francia és spanyol alkotók munkáiból áll.

A Star Wars: Látomások 2. évad egészen pontosan 2023. május 4-én válik elérhetővé a Disney+-on.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)