Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Mátrix: Feltámadások agyeldobós új előzetese

|

Alig egy napot kellett várnunk az eredeti Mátrix: Feltámadások trailer élesítése után a szinkronos verzióra.

Hirdetés

Nem tétlenkedik a Mátrix: Feltámadások haza forgalmazója, az InterCom ugyanis már ma élesítette a december végén érkező film elfrissebb szinkronos kedvcsinálóját. Az új videó nem visz minket közelebb a nagy megfejtésekhez, sőt még több kérdést vet fel, de pont ettől lesz annyira izgalmas. 

Ugyan csak régi felvételek felhasználásával, de az egész Mátrix széria fő antagonistája is tiszteletét teszi az alábbi előzetesben, már csak ezért is érdemes belekukkantani.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy bár egyesek épp azért hőbörögnek, mert szerintük az új film simán lemásolja a legelső Mátrixot, valójában nagyon is tudatosan akarják ezt elhitetni velünk, hogy még jobban leessen majd az állunk a moziban - nem véletlenül hangzik el a trailerben, hogy "ez nem az a sztori, aminek hisszük". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az előzetesben egyébként külön érdemes figyelni Jada Pinkett-Smith karakterére, Niobe ugyanis nagyon sokat változott a régi Mátrix-filmek óta.

A Mátrix: Feltámadások december 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)