Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese

|

Megvan a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája pontos magyar premierdátuma, szeptemberben odacsap a Marvel.

Hirdetés

Április vége felé mutatta meg nekünk a Marvel Studios a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, avagy A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első hivatalos előzetesét, nem kellett azonban sokáig várni arra, hogy a hazai forgalmazó, vagyis a Forum Hungary elkészítse a honosított, magyar szinkronos verziót. Alább ezt a videót találhatjátok meg.

Shang-Chi nem tartozik a legismertebb Marvel szuperhősök közé, de a Master of Kung Fu és Brother Hand néven is ismert karakter 1973 óta része a Marvel képregények világának, bőven van tehát alapanyag, amiből a filmesek ihletet meríthetnek. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája mozifilm már csak azért is izgalmas lesz, mert végre megismerkedhetünk benne a Tíz Gyűrű nevű terrorszervezet vezérével, a "valódi" Mandarinnal - Ben Kingsley ugyebár csak egy olcsó utánzatot játszott el a Vasember 3-ban.

Hirdetés

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája egészen pontosan 2021. szeptember 2-án landol majd a magyar mozikban. Nagyon reméljük, hogy ősszel már tényleg nem jön közbe semmi, és annak rendje, s módja szerint a vetítőtermekben élhetjük át mindannyian a Marvel újabb nagy kalandját.

Íme a film magyar szinkronos friss előzetese. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)