Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Shang-Chi régi ismerősöket is megvillantó második előzetese

|

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája új előzetesében felbukkan az első Doctor Strange mozi és A hihetetlen Hulk egy-egy szereplője is.

Hirdetés

Június végén futott be a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, avagy A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája második, teljesértékű előzetese, melyben hatalmas meglepetésünkre Hulk ősellensége, Abomination, illetve Doctor Strange hű társa, Wong is felbukkant, egészen pontosan egymást gyepálták egy feltehetően madripoori ringben.

Nem kellett vészesen sokat várni a trialer magyar szinkronnal ellátott változatára sem, melyet nemrég küldött el nekünk a hazai forgalmazó. Alább ezt a videót találjátok meg.

Hirdetés

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája 2021. szeptember 2-án érkezik meg a magyar mozikba, ez lesz az ősz egyik első nagy bemutatója. A filmben Shang-Chi nem mással, mint édesapjával, a titokzatos Mandarinnal kerül majd szembe. 

További magyar feliratos és szinkronos előzetesekért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára,  ahol nem csak filmek, hanem videojátékok kedvcsinálóit is megtaláljátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)