Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető az új Fűrész film előzetese

|

Megkapta magyar szinkronos előzetesét a Spirál: Fűrész hagyatéka.

Hirdetés

Nyolc Fűrész moziban a hátunk mögött nem biztos, hogy mindenki úgy gondolja, folytatni kéne még a szériát. A Lionsgate viszont úgy érezte, itt az ideje egy soft rebootnak, ezt pedig Chris Rock főszereplésével és produceri felügyelete mellett képzelték el.

Ma a sztori egyelőre nem tűnik túlzottan eredetinek: Rock egy fiatal nyomozót alakít, aki nagyon úgy fest, hogy belefut egy olyan gyilkosságsorozatba, amit az eredeti Fűrész munkásságát próbálja utánozni. A bűnügy felderítéséhez pedig szüksége lesz apja, Samuel L. Jackson segítségére is.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a Spirál: Fűrész hagyatéka hazai bemutatója 2021. május 27-én várható. Sajnos Samuel L. Jackson esetében már nem a színész megszokott magyarhangját fogjuk hallani, mivel Vass Gábor idén januárban 64 évesen elhunyt.

Íme az új, magyar szinkronnal felvértezett trailer: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)