Hirdetés

Már szinkronosan is védelmezik világunkat az Örökkévalók

|

Befutotta immár szinkronosan is a Marvel legújabb szuperhősös mozijának első kedvcsináló videója. Íme az Örökkévalók (Eternals) teaser trailer.

Hirdetés

Nem is olyan régen érkezett meg az Eternals, vagy az Örökkévalók első kedvcsináló videója, most pedig a hazai forgalmazónak köszönhetően már meg is jött a magyar szinkronnal felvértezett verzió az előzetesből, alább ezt találjátok meg.

Az Örökkévalók 2021. november 4-én fog megérkezni a hazai mozikba, de addig sem maradunk Marvel-filmek nélkül, hiszen jön a Fekete Özvegy és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is, decemberben pedig a Pókember: Nincs hazaútra (Spider-Man: No Way Home) számíthatunk.

Hirdetés

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a szinkronos és feliratos előzetesekről (legyen szó filmekről vagy videojátékokról), akkor bátran iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, és bökjétek be azt a bizonyos csengettyűt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)