Hirdetés

Már te is megnézheted a Stranger Things negyedik szezonjának első 8 percét

|

Rövidesen visszatér a Netflix népszerű sorozata, amibe még a premier előtt belekukkanthatunk egy kicsit.

Hirdetés

Már csak egy keveset kell kibírni, hiszen hosszú kihagyás után végre folytatódik a Stranger Things lányainak és srácainak kalandja, ami az eddig látottak alapján kifejezetten ijesztőnek ígérkezik, és hosszú órákra a képernyő elég szegez majd minket.

Valószínűleg akadnak olyan rajongók, akik még az eddig közzétett előzeteseket sem nézték meg, nehogy elrontsanak valamilyen meglepetést, de aki nem ilyen, annak most meg tudjuk mutatni, hogy mivel indít majd a folytatás.

Hirdetés

A Netflix egy vadonatúj videóval jelentkezett, amiben megnézhetjük a Stranger Things negyedik évadának legelső nyolc percét, ami ugyan nem túl sok, de ahhoz bőven elég, hogy az eddiginél még jobban várjuk a sorozat új epizódjait. Túl sok egyebet nem érdemes hozzáfűzni az alább látható anyaghoz, amit inkább azoknak érdemes meglesniük, akik már tényleg alig bírják a várakozást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nyilván nem túl spoileres jelenteket kaptunk, szóval nem kell attól tartani, hogy a videó lelövi az összes poént.

A Stranger Things negyedik szezonjának első része május 27-től lesz látható a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)