Hirdetés

Már tudjuk, kit alakít Mads Mikkelsen az Indiana Jones 5-ben

|

A dán színész karakterének ugyanarra fáj a foga, amire a már 80 éves kalandvágyó régészprofesszornak.

Hirdetés

Sokáig teljes rádiócsend övezte az ötödik Indiana Jones mozifilmet, ám azzal, hogy nemrég az Empire magazin címlapjára került, megtört a jég, és végre konkrétumok is megjelentek az eddig jobbára szivárgásokon és találgatásokon alapuló információáramlásban. Először láthattuk például Harrison Fordot a jól meg szokott szerelésben úgy, hogy nincs takarásban az arca, de ezzel még nem értünk a nagy revelációk végére, ugyanis kiderült milyen szerepre szerződtették Mads Mikkelsent.

A skandináv filmgyártás gyöngyszemeiben (Ádám almái, A vadászat, Még egy kört mindenkinek) és nagy franchise-filmekben (Casino Royale, Doctor Strange, Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet Legendás állatok: Dumbledore titkai) egyaránt feltűnő színész egy náci tudóst, bizonyos Vollert alakít, aki a második világháború után a NASA kötelékén belül kamatoztatja képességeit.

Hirdetés

Mikkelsen karakterét Werner von Braunról mintázták, aki ugyan hozzásegítette az amerikaiakat az űrverseny megnyeréséhez, de előtte részt vett a V-2-es rakéta kifejlesztésében. Voller hozzá hasonlóan szeretné jóvátenni múltbéli hibáit, és rájön, hogy létezik valami, ami jobb hellyé tehetné a világot. Ezt próbálja megszerezni, és ugyancsak ezt a valamit keresi az ifjabbik Jones professzor.

A még mindig cím nélküli Indiana Jones 5-öt 2023. június 30-ától kezdik vetíteni a mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)