Hirdetés

Már tudjuk, mikor érkezik az HBO Maxra a Black Adam

|

Hamarosan otthonod kényelméből is megnézheted, hogyan forgatja fel a DC univerzum erőviszonyait a Dwayne Johnson által megformált antihős.

Hirdetés

Október 20-án debütált a hazai mozikban a Dwayne Jonhson főszereplésével forgatott Black Adam. A másfél évtizednyi tervezgetés után megvalósult produkcióban az évezredes álmából felébresztett Teth-Adam tettei magára vonják Amanda Waller és az Amerikai Igazság Szövetsége figyelmét, az utóbbit vezető Sólyomember (Aldis Hodge) Doctor Fate (Pierce Brosnan), Ciklon (Quintessa Swindell) és Atomcsapás segítségével megpróbálja megfékezni Kándak elképesztő erőknek parancsoló bajnokát.

A film láttán nem koppant a padlón a kritikusok álla (mi itt írtunk róla, de ha lejjebb görgettek, videóként is megnézhetitek), és igazából azt sem mondhatjuk, hogy a többnyire nézőmágnesként működő Dwayne Johnson miatt tömegek tódultak volna a mozikba.

Hirdetés

A megközelítőleg 200 millió dollárból készült Black Adam mostanáig nem érte el a 400 milliós bevételt a mozikban (385 millió közelében jár épp), emiatt elképzelhető, hogy anyagilag megbukik. A film sikerében producerként is érdekelt Johnson szerint azonban végül szerény profittal fog zárni a produkció, amit december 16-ától már az HBO Max előfizetői is megtekinthetnek úgy szinkronizált, mint feliratos változatban, és persze akár 4K-ban is.

Nyitott kérdés, hogy mi lesz Black Adam sorsa a továbbiakban, hogy kaphat-e újabb önálló filmet a karakter, vagy legfeljebb vendégszereplőként fog majd felbukkanni a megújulás előtt álló DC Extended Universe jövőbeli produkcióiban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)