Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a mozikba a Gladiátor 2

|

Felgyorsultak az események Ridley Scott történelmi kalandfilmje körül.

Hirdetés

Hogy őszinték legyünk, még mindig nem tértünk teljesen magunkhoz azután, hogy kiderült, Ridley Scott éveken át emlegetett terve a 2000-es Gladiátor folytatására több puszta fantazmagóriánál. Az időközben felnőtt Lucius (Commodus unokaöccse, Lucilla fia) történetére fókuszáló Gladiátor 2 főszereplőjét már januárban megnevezték Paul Mescal személyében, most pedig kiderült, hogy mikor tűzik műsorukra a mozik az első rész után több mint két évtizeddel megvalósuló folytatást.

A projekt mögé beállt Paramount 2024. november 22-ét foglalta le a naptárban, ami épp a hálaadást (november 28.) megelőző péntekre esik az Egyesült Államokban, így ha nemcsak a sült pulykára harapnak rá a potenciális nézők, hanem az ókori Róma témájára is, akkor nagyot kaszálhat.

Hirdetés

Természetesen úgy, hogy egy árva képkockát sem láttunk belőle - ez persze nem csoda, a forgatás csak májusban indul, Marokkóban - nehéz megjósolni, hogy bejön-e a stúdió számítása. Mindenesetre a 36 év differenciával bemutatott Top Gun: Maverick és még több más film példája azt mutatja, hogy sosem késő folytatást készíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)