Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön az I Am Groot sorozat a Disney+-ra

|

Nyári kalandra invitál a Marvel fasráca, aki képes bármit kifejezni mindössze három szóval.

Hirdetés

Alighanem Vin Diesel színészi pályafutásának legkönnyebb feladata volt Groot szinkronizálása, ugyanis csupán egyetlen rövid mondatot kellett az eszébe vésnie. Miután elég szerethető karakterré varázsolták A galaxis őrzői első részében, az értelmes falény valószínűleg akkor is a közönség kedvence maradt volna, ha történetesen nem áldozza fel magát társaiért.

Szerencsére nem pusztult el teljesen, egy hajtása Baby Grootként élt tovább, aki idővel egyre nagyobbra cseperedett. A Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók: Végjátékban már mint ingerlékeny tinédzser ment Űrlordék agyára.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Disney kedveli a cukiságokat, ezért nem olyan meglepő, hogy egy rövidke sorozat erejéig visszatekeri az idő kerekét, így a Flora colossus faj zsenge tagja ismét a legvonzóbb arcát mutathatja. Azt, hogy pontosan miként illeszkednek majd az X bolygóról származó Groot fél univerzumot átszelő kalandjai az MCU negyedik fázisába, egyelőre rejtély, de maguk a válaszok nincsenek már olyan messze.

A Marvel Entertainment Twitter-fiókja jelentette ugyanis be, hogy az I Am Groot sorozat első epizódja augusztus 10-én debütál a Disney+-on. Ha minden jól megy, addigra már jócskán túl leszünk a streaming platform magyarországi rajtján is, amire a tervek szerint június 14-én kerül sor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Míg az I Am Groot animációs sorozat, A galaxis őrzőihez kapcsolódó második idei Disney+-os projekt már élőszereplős lesz. Ez utóbbi nem más, mint a James Gunn írta és rendezte karácsonyi különkiadás, amelyben gyaníthatóan újfent Teen Grootot láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)