Hirdetés

Már tudjuk, mikor tér vissza a világ legviccesebb angyal-démon duója

|

A második évad történéseit már kifejezetten a sorozathoz írta az eredeti szerzőpáros egyik tagja.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy az Amazon Prime sorozatot gyárt Neil Gaiman és Terry Pratchett közös alkotásából, az Elveszett próféciák (Good Omens) történetéből, sokan a szívükhöz kaptak, mert a két szerző műveit óriási kultusz szokta övezni. Többen aggódtak, hogy az élőszereplős széria nem lesz méltó a regényhez.

Ezt az aggodalmat valamelyest enyhítette, amikor bejelentették, hogy a két főszereplőt, a végtelenségig udvarias angyal Aziraphale-t, és a cinikus, hedoinsta Crowley-t a Masters of Sex-ből ismert Michael Sheen és a Doctor Who univerzum 10. doktora, David Tennant kelti majd életre.

Hirdetés

A két színész pedig valóban megtett minden tőle telhetőt, hogy úgy ábrázolják a két figurát, ahogy azok megjelennek a könyv lapjain is. Rajtuk kívül azonban a többi szerepre is remekül válogatták a szereplőket: a kiváló Jack Whitehall a stand-up színpadon kívül is megmutathatta, mire képes, de Adria Arjona (Anathema Device), Michael McKean (Shadwell) vagy épp Miranda Richardson (Madame Tracy) is jó választásnak bizonyult. A Gábriel arkangyal szerepében feltűnő Jon Hamm pedig már csak a hab volt a tortán.

Összességében kijelenthető, hogy jól sikerült a Good Omens adaptációja, így sok rajongó örülhetett, amikor kiderült, hogy Neil Gaiman nekiállt egy második évad megírásának. A szerző mostanában egyébként "nagyot megy" a sorozatok világában, az American Gods után a Sandman is erősre sikerült, még ha ezeknél azért már több is volt a kritikus hang a rajongók részéről.

A második évad forgatása már tavaly elkezdődött, nemrég pedig kiderült, mikor érkezhetnek az új epizódok. Sok információt nem közöltek, pusztán kilökték a netre a fent is látható képet, amelyen Aziraphale és Crowley előbbi könyvesboltjában múlatják az időt.

Alig várjuk a Good Omens második évadát
Alig várjuk a Good Omens második évadát

A lényeg tehát, hogy már csak alig több mint két és fél hónapot kell várni a Good Omens, azaz az Elveszett próféciák második évadának július 28-i premierjéig. Halleluja!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)