Hirdetés

Már van, aki Vihar szerepére jelentkezett be a Fekete Párduc 2 kapcsán

|

Egyelőre még nem esett szó arról, hogy a híres mutáns tényleg szerepel a Fekete Párduc 2-ben, de Janelle Monáe azért már most tisztázta, nagyon szívesen eljátszaná az X-Men tagját.

Hirdetés

Nemrég egy interjú során a már énekesként és színészként is bizonyított Janelle Monáe elárulta az Empire Magazine-nak, hogy Ryan Coogler rendezővel elbeszélgettek arról, esetleg neki is szerepelnie kellene majd a Fekete Párduc 2-ben. Monáe pedig egészen konkrét tervekkel állt elő: az X-Men csapat egyik legikonikusabb tagját, Stormot, azaz Vihart (a filmes fordítás szerint Ciklont) szeretné ugyanis alakítani.

Hirdetés

A Marvel képregények világát kevéssé ismerőknek most valószínűleg a magasba szaladt a szemöldökre, hiszen mit is keresne a híres mutáns Wakandában. Nos, a Marvel Comics füzeteiben a Fekete Párduc, azaz T'Challa összeházasodott Ororo Munroe-val, vagyis Viharral, aki így Wakanda királynőjévé vállt. Persze az, hogy Janelle Monáe nagy álma Vihar eljátszása, még cseppet sem jelenti azt, hogy a híres mutánshölgy tényleg szerepelni is fog a második Fekete Párduc moziban. A szóban forgó interjúban a színésznő erre külön is kitért, hangsúlyozta, hogy egyelőre nem tudja, tényleg felbukkan-e az időjárás manipulálására képes mutáns a filmben.

Janelle Monáe

Több pletyka is keringett már korábban arról, hogy a Fox felvásárlásával megszerzett X-Men filmes jogok birtokában Kevin Feige először külön-külön szeretné bemutatni a híresebb mutánsokat más Marvel mozikban, és csak eztán készülhetne el egy olyan X-Men film, ahol ezek a karakterek csapattá kovácsolódnak. Ezzel a tervvel tökéletesen egybevág Janelle Monáe vágya is. Az még inkább ráerősít minderre, hogy a híresztelések szerint a Fekete Párduc 2 főgonosza az a Namor lehet, aki maga is mutáns.

Vihart korábban a Fox korszak alatt először Halle Berry alakította, majd a fiatalabb X-Men csapatra fókuszáló újabb filmekben már Alexandra Shipp vette át tőle a stafétát.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)