Hirdetés

Már Zsáklakot is kivehetjük egy kellemes hétvégére

|

A Hobbit-filmrl díszletének használt új-zélandi házikót már bárki kibérelheti az Airbnb jóvoltából.

Hirdetés

Kevés olyan csodálatos hely létezik a valódi és fantasy világban, mint a Megye, és kevés olyan meleg és otthonos házikó van ott, mint Zsáklak. Zsákos Bilbó és Zsákos Frodó egykori otthona most üresen áll, de az Airbnbnek köszönhetően már bárki kibérelheti azt egy háromnapos nyaralásra.

Az ajánlatban egyébként egy malomház szerepel, aminek belterét egy kétszobás otthonná fogják alakítani, így valójában nem egy hobbitlyukban kell majd aludnia annak, aki él a lehetőséggel.

A kellemesen simogató belő tér mellett egyébként a hobbit otthonokat is meglátogathatják a bérlők, mivel a malomház egy köpésre van az üregektől, és a Megye látképétől.

Hirdetés

A bérleti díj ára lakomát is fedez a Zöld Sárkányban, ha valaki éppen sült csirkére és sörre vágyna a kellemes kis fogadóban. A leírás szerint második reggeli is jár az ellátáshoz.

A Zsáklak bérlés egyébként a Hobbit film 10. évfordulója miatt válik elérhetővé, de így is csak limitált alkalmakra. Mivel csak a 2023. március 2-4., 9-11., és 16-18. között lehet majd kivenni a lakot, valószínűleg nekünk nem lesz esélyünk lecsapni ezekre. Ettől függetlenül a részleteket itt megtalálhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)