Hirdetés

Kiderült, hogy az egykori Lois Lane saját kezűleg vetett véget életének

|

Margot Kidder lánya közölte a sajtóval a hírt, miszerint anyja öngyilkosságot követett el.

Hirdetés

Május közepén írtuk meg mi is a szomorú hírt, amely szerint elhunyt Margot Kidder. A színésznőt a legtöbben a klasszikus Superman filmekből ismerték, amelyekben ő alakította az Acélember szerelmét, Lois Lane-t.

Hirdetés

Eddig azonban nem volt tisztázott Kidder halálának oka. Tegnap azonban a színésznő lánya, Maggie McGuane a nyilvánosság elé állt és elmondta, édesanya öngyilkos lett. Kidder álmában hunyt el, halálát drog és alkoholtúladagolás okozta. McGuane azt is hozzátette, megkönnyebbülést érez most, hogy végre a nyilvánosság elé került az igazság édesanya halálának körülményeiről. 

Margot Kidder bipoláris depresszióban szenvedett, 1996-ban pedig idegösszeroppanása volt, miután karrierje lejtmenetbe került a '90-es évek elején, sőt egy autóbaleset miatt két évre le is bénult. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)