Hirdetés

Margot Robbie egészen meglepő mutatványt produkált a The Suicide Squad forgatásán

|

Az egyik jelenetben Harley Quinn spéci mozdulatait bizony teljes egészében a színésznő mutatta be nekünk.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy az egészen friss The Suicide Squad lett a DC filmes univerzumának eddigi legőrültebb darabja, és minőségét tekintve talán sikerült is felülmúlnia 2016-os elődjét.

A Margot Robbie által megformált Harley Quinn természetesen James Gunn filmjében is fontos szerephez jutott, ráadásul jó néhány izgalmas jelenetnek is részese volt, és nemrég fény derült egy érdekes kulisszatitokra az egyik ilyen filmrészlet kapcsán.

Hirdetés

Ez valószínűleg nem túl óriási spoiler, de a filmben van egy olyan jelenet, amely során Quinn a plafonról lóg, megbilincselt kezekkel, ám néhány akrobatikus mozdulattal és a lábaival mégis képes elbánni fogvatartójával. Ezt követően a karakter még mindig a lábait használva megszerez egy kulcsot, amit aztán a lábujjai között tartva a bilincshez emel, és így végül sikerül kiszabadítania magát.

Elsőre azt hihetnénk, hogy ezekhez a spéci mozdulatokhoz dublőrt használtak a készítők, ám Gunn egy interjúban megerősítette, hogy bizony a színésznő saját maga mutatta be az akrobatikus mozdulatokat. A rendező viszont azt bánja, hogy a jelenetben Quinn ruhája némileg eltakarja Robbie arcát, így a néző számára úgy tűnhet, hogy valójában egy kaszkadőr van a képernyőn.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)