Hirdetés

Margot Robbie egy újabb kiváló rendezővel dolgozhat együtt

|

Wes Anderson megszerezte magának Hollywood jelenlegi kedvencét.

Hirdetés

Wes Anderson nagyban dolgozik egy még cím nélküli filmen, ami a régóta tologatott The French Dispatch folytatása lesz. Utóbbi végre idén októberben a mozikba kerülhet, és a premiert követően valószínűleg az új projektről is többet fogunk majd megtudni.

Egyelőre csak a szereplőgárdát ismerjük, amiben ott lesz Bill Murray, Tilda Swinton, Adrien Brody és a THR jelentése szerint Margot Robbie is.

Hirdetés

A színésznő neve kezd annyira összeforrni Harley Quinnével, mint Robert Downey Jr.-é a Vasemberével. A The Suicide Squad legszórakoztatóbb pillanatainak egy részét is neki köszönhettük, így nem csoda, hogy sorban kapja a felkéréseket. Wes Anderson egy kisebb szerepet szánt neki, amit úgy tűnik örömmel elvállalt, miközben egyébként a Barbie filmen is dolgozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Anderson egyébként Tom Hankset is beszervezte a következő projektjébe, de azt nem tudjuk, hogy ő milyen minőségben fog felbukkanni a vásznon. Egyelőre csak találgatni lehet, és várni, hogy a The French Dispatch végre megjelenhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)