Hirdetés

Margot Robbie halálos fenyegetéseket kapott a Suicide Squad után

|

Margot Robbie karrierje örökké megváltozott, miután felvette Harley Quinn jelmezét. Életének új iránya azonban nem mentes a problémáktól.

Hirdetés

A Suicide Squad nem volt a világmindenség legjobb filmkülönlegessége, de az vitathatatlan tény, hogy Margot Robbie kihozta Harley Quinnből azt, amit a forgatókönyv és a bugyuta sztori megengedett. Többek közt ezért is kapott rengeteg ajánlatot a közelmúltban, és karrierje a Suicide Squad óta csak felfelé ível.

Hirdetés

Sajnos azonban nem csak szerepeket kap, hanem halálos fenyegetéseket is. Egy olyan szomorú világban élünk, ahol sokan úgy gondolják, teljesen jogos saját csalódásukat vagy frusztrációjukat másokra önteni, fenyegetőzni, keménykedni. A színésznő azt nyilatkozta, hogyha tudta volna, milyen árat kell fizetnie ezért a szerepért, akkor is vállalta volna, de meglepte az emberek indulatossága.

"Ha belekerülsz egy képregényes filmbe, akkor az a nagy és félelmetes tud lenni. Megtanulod menet közben a dolgokat, és amikor halálos fenyegetéseket kapsz, akkor jó, ha kéznél van egy biztonsági csapat, akik ellenőrzik a fenyegetőt. Megnézik, hogy van-e múltja erőszakos cselekményekkel, mert ki kell deríteni, hogy ténylegesen szükséged van-e testőrségre. Minden ilyen ellenőrzés nagyjából 2000 dollárba fog kerülni. Érdemes ezt megfontolni, mielőtt beszállsz ilyesmibe."

Ezek miatt az okok miatt Margot Robbie megfontolja a jövőben, hogy milyen szerepeket fog bevállalni. Harley Quinn még mindig közel áll a szívéhez, és természetesen újra felveszi majd a szerepet a Suicide Squad 2-ben, de azért a figyelmeztetésnek örült volna.

"Ez egy másfajta karrier. Innentől mindig olyan munkákat kell vállalnod, amelyek pénzügyileg finanszírozzák ezt a választást, illetve annak következményeit. Nem csinálhatsz mindig csak indie filmeket ezután, mert volt az az egy film, ami mindent megváltoztatott, és már kénytelen vagy megfizetni a biztonságot. Bárcsak elmondta volna nekem valaki ezt, amikor belekezdtem."

A Suicide Squad 2 munkálatai a pletykák szerint idén októberben kezdődnek, de addig még sok minden változhat a DCEU körül. Addig is megy tovább a drága mulatság, és csak bízunk benne, hogy ez a költséges kényszer néha legalább eredményes annyira, hogy pár idiótát kiemeljenek a véres szájával a gép elől egy pár nevelő szó erejéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)