Hirdetés

Máris berendelték a Halo sorozat 2. évadát

|

A Paramount bízik a streamingszolgáltatására érkező széria sikerében.

Hirdetés

Noha egyes rajongók nem voltak kibékülve azzal, ahogyan Cortanát megjelenítették a Halo sorozat első előzetesében, azt nem szabad elfelejteni, hogy ez nem része a hivatalos kánonnak, egy új idővonalat épít fel, szóval a készítők csak ihletet merítettek az alapanyagból, és bárhogyan formálhatják Master Chief kalandjait. Március végén a Paramount+ streamingplatform előfizetői megtapasztalhatják majd, hogy milyen lett a Steven Spielberg produceri felügyeletével megvalósult projekt, de az mindenesetre biztató, hogy az illetékesek hatalmas potenciált látnak benne.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy még a premier előtt berendelték a Halo sorozat második szezonját - derült ki a magát Paramountra átnevező ViacomCBS befektetőket megcélzó konferenciáján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő évad showrunnere és executive producere David Wiener lesz, aki korábban olyan címeken dolgozott, mint a Fear the Walking Dead, a Gyilkosság és a Szép új világ. David Nevins, a Showtime Networks vezetője egyszerre hálás és bizakodó a jövőt illetően: 

"Ez a második évados berendelés azt tükrözi, hogy mennyire bízunk abban, hogy ez a grandiózus sorozat képes lesz bevonzani és lekötni a nézőket. A Halo nagyszerű együttműködés volt az Amblinnal és a 343 Industriesszal, és mindannyian hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy folytathatjuk."

A Pablo Schreiber főszereplésével készült sorozat a Paramount+-ra kerül fel exkluzívan, amely a SkyShowtime nevű streamingplatform részeként Magyarországon is elérhető lesz. Jönnek ide Transformers, Tini Nindzsa Teknőcök és South Park tartalmak is, szóval lesz mit nézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)