Hirdetés

Máris berendelték a Superman és Lois sorozat következő évadát

|

A The CW elégedett a széria nézettségével és minőségével, jöhet a folytatás.

Hirdetés

A Supergirlben korábban már felbukkant az Arrowverzum párosa, a Tyler Hoechlin-féle Superman és a kedvesét, Lois Lane-t alakító Elizabeth Tulloch, ám a csatorna úgy érezte, hogy van bennük elég potenciál egy saját sorozathoz. A szimplán csak Superman & Lois névre hallgató szériát a DC tévés szuperhős univerzumát egyengető Greg Berlanti hozta tető alá, a gyártást a The CW és az HBO Max közösen finanszírozták.

A többplatformos debütálásnak meg is lett az eredménye: az első rész volt a legnagyobb nézettséget hozó pilot a kábeltévés sugárzás esetében 2019 januárja óta, míg a streaming tekintetében a The CW eddigi legmagasabb egynapos nézőszámát generálta.

Hirdetés

Bár a második epizód még csak ma debütált, az eredmények láttán nem várt tovább a csatorna, máris berendelte a Superman & Lois következő évadát. A The CW feje, Mark Pedowitz közleményben tudatta a jó hírt és hozzátette: a sorozat fenomenális, többplatformos debütálása - amely mind lineáris, mind pedig streaming alapon nagyszerű eredményt nyújtott - bizonyíték azoknak a tehetséges, elhivatott és keményen dolgozó embereknek a kreativitására, akik a kamera előtt és mögött fáradhatatlanul dolgoztak rajta, különösen ebben a kihívásokkal teli környezetben. A bejelentést Tulloch is megünnepelte Instagramon az alábbi bejegyzéssel: 

A Superman & Lois egyébként nálunk is látható az HBO GO-n keresztül, méghozzá magyar felirattal, és hetente hozza a streamingszolgáltató az új részeket. Ti elkezdtétek már nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)