Hirdetés

Máris felfedeztek egy easter egget a Batman egyik jelenetében

|

Maga a rendező, Matt Reeves is megerősítette a találatot.

Hirdetés

Hatalmas siker lett a legújabb Batman film, aminek köszönhetően nagy esély van rá, hogy Matt Reeves folytatással és mellékszálakkal kapcsolatos tervei megvalósulnak a Warner Bros. támogatásával. Robert Pattinson igazságosztóját ráadásul az is megnézheti már, aki be sem tette a lábát egy moziba mostanában, ugyanis a film felkerült az HBO Maxra, így az előfizetők már 4K-ban, Dolby Atmos támogatással nézhetik a négy fal között nyugalomban, kényelemben.

Az otthoni megtekintés pedig azt is lehetővé tette, hogy a rajongók alaposan megvizsgálják a jeleneteket utalások, meglepetések után kutatva. Ennek köszönhető az is, hogy rábukkantak egy olyan momentumra, amikor már azelőtt látható Rébusz (Paul Dano) arca, hogy a karakter levenné a maszkját. Innentől SPOILER azoknak, akik még nem látták a filmet. 

Hirdetés

Szóval, bár Rébuszról csak a játékidő végén derül ki, hogy végig ott húzta meg magát, ahol az áldozatai törzshelye is volt, azaz az Iceberg Lounge közelében, és lakásából könnyűszerrel figyelemmel követhette őket, ahogyan Batman ténykedését is, azonban valaki észrevette, hogy az antagonista már a 31. perc végén felbukkan egy pillanatra az egyik ablakban, méghozzá maszk nélkül. A Twitter-felhasználó magát Matt Reevest is megszólította, hogy erősítse meg a dolgot, a rendező pedig helyeselt, ott valóban Rébuszt láthatjuk, amint figyel, tervez. 

Ti rábukkantatok már hasonló easter eggekre a Batman nézése közben?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)