Hirdetés

Máris kész a Johnny Depp és Amber Heard peréről szóló film, itt az előzetese

|

Nem vártak sokat a filmesek, igyekeznek még melegében elmesélni a teljes történetet.

Hirdetés

2018-ban indult és idén ért véget Johnny Depp és Amber Heard pereskedése, amit elsősorban azért figyelt mindenki izgatottan, mert a Heard által közölt vádak következtében Depp kegyvesztetté vált a filmiparban, kénytelen volt a Legendás állatok és a Karib-tenger kalózai franchise-okat is otthagyni.

Az ügyet a Tubi nevű streaming-szolgáltató villámgyorsan meg akarta filmesíteni, szeptember 30-án be is mutatja a Hot Take: The Depp/Heard Trial nevet viselő alkotást, amiben Deppet Mark Hapka, Heardöt pedg Megan Davis alakítja.

Hirdetés

Nem csak a per fontos pillanatait láthatjuk, hanem azt is, hogyan élhették meg a színészek az egész ügyet a tárgyalótermen kívül. Mivel nem dokumentumfilm lesz, feltehetően kiszínezik az egészet egy kicsit. Tekintettel arra, hogy milyen gyorsan lett kész, és mennyire ismeretlen színészeket nyertek meg hozzá, nem várunk tőle sokat, de a Tubi nagyon bízik abban, hogy ez majd ismertté és népszerűvé teszi. 

Szerintetek nem túl korai még? Megnézitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)