Hirdetés

Máris lecserélték az Amazon The Wheel of Time sorozatának egyik főszereplőjét

|

Az első évadot még vele forgatták le, de a másodikra már nem tér vissza.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a sorozatok forgatása jellemzően jóval hosszabb időt vesz igénybe a mozifilmeknél, előfordulhat, hogy a színészek némelyikét egy másik produkcióval kapcsolatos szerződésük olyan helyzetbe hozza, hogy nem áll módjukban hosszabbítani. Ilyenkor ki is írhatják az általa megszemélyesített karaktert, de ha kulcsfontosságú szereplőről van szó, akkor nincs mese, kell találni valakit a helyére.

Persze millió egyéb oka lehet még annak, ha lecserélnek egy színészt, de hogy az Amazon Studios és a Sony Pictures Television miért kényszerül a The Wheel of Time második évadában Dónal Finnel felváltani Barney Harrist, az nem derült ki a Deadline beszámolójából.

Hirdetés

Harris és Finn a Robert Jordan regényfolyama alapján készülő nagyszabású fantasysorozat egyik főszereplőjét, Mat Cauthont keltik életre. Mat egyike annak a három folyóközi ifjúnak, akikre a Sötét Úr szolgái vadásznak, és akiket egy aes sedai és őrzője próbál biztonságba juttatni üldözőik elől. De nem merő önzetlenségből tesznek így, hanem mert azt feltételezik, hogy valamelyikük lehet az Újjászületett Sárkány, aki egy ősi prófécia szerint megmentheti a világot, de el is pusztíthatja azt. És ez még csak a kezdete annak a sok ezer oldalon kibontakozó, nevesített karakterek százait mozgató (okkal került minden kötet végére vaskos névmutató), többször szerteágazó történetnek, amelyhez az Amazon komoly reményeket fűz.

Már idén májusban berendelte a második évadot, holott az első majd csak november 19-én rajtol el az Amazon Prime Videón. A premier napján az első három részt egyben ledarálhatjuk, de utána hetente kapunk egy-egy további epizódot, mígnem a nyolcadikkal véget is ér december 24-én.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)