Hirdetés

Mark Hamill bemutatta, mit kéne egy vérbeli Star Wars-rajongónak a karácsonyfájára aggatnia

|

A jelek szerint még Luke Skywalkerből is lehet menő dísz.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg szép gömbökkel, szalagokkal, esetleg szaloncukrokkal díszítik fel a karácsonyfájukat, de az igazság az, hogy rengeteg apróságból lehet olyan dekorációt kreálni, ami kényelmesen elfér a fán. Sokak nagy örömére olyan díszeket is lehet kapni, amelyeket egy-egy népszerűbb filmes vagy videojátékos franchise ihletett, és Luke Skywalker megformálója, Mark Hamill nemrég adott is egy kis ötletet a rajongóknak.

Hirdetés

Hamill a saját Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amin Luke-ról mintázott karácsonyfadíszeket láthatunk, ráadásul a karakter életének több stádiumát is meg örökítették, szóval elég gazdag a választék. A színész egyébként ezzel a kollekcióval kívánt boldog karácsonyt követőinek az oldalon.

Nálatok található valamilyen különleges dísz a karácsonyfán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)