Hirdetés

Mark Hamill egyszer azt javasolta George Lucasnak, hogy Boba Fett legyen Luke Skywalker anyja

|

A színésznek egész komoly tervei voltak a hírhedt fejvadászra vonatkozóan, de persze semmi se lett az egészből.

Hirdetés

Habár nem jutott túl sok szerep neki az eredeti trilógiában, és szövege is alig volt, mégis sokak kedvence lett a menő páncéllal rendelkező Boba Fett. Ráadásul ha a Star Wars atyja az egyik főszereplőre hallgat, akkor most egészen máshogy emlékeznénk vissza rá.

Hirdetés

A Tatooine Sons: A Star Wars Podcast egész érdekes pletykát osztott meg a Twitteren, miszerint Boba Fett valójában Luke Skywalker anyja lett volna, és mindez állítólag az ifjú Skywalkert játszó Mark Hamill ötlete volt.

Hamill reagált is a bejegyzésre, és elmondta, hogy ő javasolta ezt az egészet George Lucasnak, mert csak egy ilyen lépéssel tudták volna felülmúlni azt, hogy Darth Vader Luke apja. A színész elképzelése szerint Boba Fett egy kettős ügynök lett volna, aki titokban a lázadóknak dolgozik. Lucasnak viszont érthető módon nem nagyon tetszett a rendhagyó ötlet.

Biztos, hogy felrázta volna egy kicsit a dolgokat, ha felhasználják Hamill ötletét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)