Hirdetés

Star Wars IX - Mark Hamill reagált Carrie Fisher szerepeltetésére

|

A Jedi mester a közösségi médiában véleményezte a Leia hercegnőt érintő megoldást.

Hirdetés

Mark Hamill meglehetősen laza a közösségi felületein, így természetesen a Carrie Fishert érintő döntésről is elmondta véleményét. Az elhunyt színésznő is benne lesz a következő Star Wars filmben, Az ébredő Erő fel nem használt felvételeinek felhasználásával.

Hirdetés

A Luke Skywalkert játszó színész úgy tűnik legalább annyira rendben van ezzel a döntéssel, mint a Star Wars rajongó közösség nagyja.

Mark kifejezetten örült, mikor kiderült, hogy nem fogják helyettesíteni a színésznőt, ugyanakkor Carrie nélkül így is keserédes élményként éli meg a trilógia záró darabjának forgatását. Kicsit mi is hasonlóan fogunk érezni, amikor meglátjuk majd Leiát a vásznon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)