Hirdetés

Mark Hamill és Patrick Stewart kajás összecsapása egészen furcsa élmény

|

Két legendás franchise két legendás színésze feszül egymásnak... a kaja kedvéért. Ötletes reklámok rovatunk következik.

Hirdetés

Mark Hamill Luke Skywalkerként és Jokerként, Sir Patrick Stewart pedig Picard kapitányként és Charles Xavier professzorként örökre beírták magukat a filmtörténetbe, az pedig ebből fakadóan kiemelkedő eseménynek számít, amikor a két legenda összetalálkozik, még ha csak egy jópofa videó erejéig is.

Ez történt az Uber Eats reklámjában is, amelyben a főszerepet nem is igazán a két ikon kapta, hanem a villámgyors házhoz szállítás, de így is melengeti a szívünket a két legenda bohóckodása.

Hirdetés

Noha a rajongók akár egy Star Wars vs. Star Trek meccsként is tekinthetnének a képzeletbeli összecsapásra - ahogyan meg is teszik azt a kommentszekciókban -, erre egy halvány poénon kívül nem történik utalás, így tekintsünk rá akként, ami: egy Hamill-Stewart meccs.

Noha Hamill pár nap múlva tölti be a 69-et, Stewart pedig júliusban lett 80, szerencsére mindkét színész nagyon is aktív: előbbi Skeletort fogja megszólaltatni a Masters of the Universe: Revelation című sorozatban, szintén szinkronizál Robert Kirkman új animációs szériájában, az Invincible-ben és a Squadron 42 videojátékban is fel fog bukkanni, utóbbi pedig a hangját adja az Amerikai faterhez, valamint a Star Trek: Picard főszerepében lubickol. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)