Hirdetés

Végre Mark Hamill is megkapja a maga csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán

|

Bár a legtöbb rajongó azt hitte, hogy a legendás színész neve már rég kőbe van vésve, az igazság az, hogy ezidáig sem ők, sem Carrie Fisher nem részesültek ebben a megtiszteltetésben.

Hirdetés

Mark Hamill Twitteren árulta el a rajongóknak a jó hírt, hogy hamarosan az ő csillagával is fotózkodhatnak majd a rajongók. A legtöbbek által csak Luke Skywalkerként ismert színész a mi szívünkben Joker megformálásáért is kiemelt helyen van, így abszolút egyetértünk abban, hogy ott a helye a Híressgek Sétányán.

Bár sem neki, sem a tavaly elhunyt Carrie Fishernek nem volt még csillaga, Harrison Ford és a Landót játszó Billy Dee neve is ott figyel már a járdán, előbbi 2003-ban, utóbbi még 1985-ben került oda. Mark Hamill csillaga 2018-ban kerülhet majd fel 34 másik ismert színésszel együtt. Jack Black, Jeff Goldblum, Nick Nolte és Minnie Mouse is ekkor kapnak majd csillagot.

Ahhoz, hogy valakinek a neve kikerüljön, nem elég híres színésznek lennie: a jelölteknek aktívan részt kell venniük valamilyen közösségformáló programban, ráadásul a csillag sincs ingyen, 40 000 dollárt kell befizetni, ha valaki ide akar kerülni, bár ezt az összeget jellemzően átvállalják a stúdiók vagy a rajongók. Carrie Fisher halála miatt rá kicsit más szabályok vonatkoznak, ő leghamarabb távozása után 5 évvel, vagyis 2021-ben kaphat majd csillagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)