Hirdetés

Mark Hamill csillagot kap a hírességek sétányán

|

A Luke Skywalkerként megismert színész idén megkapja saját csillagját az El Capitan Theatre előtt.

Hirdetés

Mark Hamill, akit Luke Skywalkerként ismert meg a világ, végre megkapja a neki járó kitüntetést a hollywoodi hírességek sétányán március 8-án. Hamillé lesz a járda 2630. csillaga.

Hirdetés

A színész az El Capitan Theatre előtt kapja meg a kitüntetést, ottani idő szerint 11:30-kor. A ceremónián ott lesz George Lucas és Harrison Ford is, Leron Gubler mellett, aki a Hollywood Chamber of Commerce vezetője. Ana Martinez, a Walk of Fame ceremóniák producere a következőket fűzte hozzá a jeles eseményhez:

"A Star Wars rajongók a csillagok között érzik majd magukat, amikor meglátják Mark Hamill csillagját a Hollywood Walk of Fame-en. Büszkén adjuk hozzá eme kivételes színész nevét a sétányhoz."

Mi bizony büszkék vagyunk a jedi mesterünkre, aki ezek után valószínűleg még nagyobb vigyorral fogja inni a zöld tejet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)