Hirdetés

Mark Hamill is szerepel a Netflix készülő horrorsorozatában

|

Edgar Allan Poe írásaira építkezik A Hill-ház szelleme alkotója által gondozott limitált széria.

Hirdetés

Mike Flanagannel jó lóra tett a Netflix, hiszen az író-rendező, aki többnyire maga is vágja a filmjeit, eddig olyan sorozatokkal bővítette a streaming szolgáltató palettáját, mint A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme és a Mise éjfélkor. 2022 folyamán érkezik tőle a The Midnight Club, Christopher Pike azonos című ifjúsági regényének adaptációja, majd ezt követően kerít sort egy még izgalmasabbnak ígérkező produkcióra.

A szóban forgó minisorozat nem más, mint a The Fall of the House of Usher (Az Usher-ház vége), amely Edgar Allan Poe novelláinak modern interpretációja lesz. Flanagan úgy fogalmazott a Twitteren, hogy elmesélhessék a kapzsiság, a horror és a tragédia eposzi történetét, a legnagyobb színészgárdát állították össze az Intrepid Pictures (Flanagan és Trevor Macy produkciós cége) történetében.

Hirdetés

Valóban nem túlzott, hiszen Mark Hamill (a leírás szerint az ő karaktere meglepően otthonosan mozog az árnyak között) mellett Frank Langella (Roderick Usher, a családfő), Mary McDonnell (Roderick ikertestvére, Madeline Usher), Karl Lumbly (C. Auguste Dupin nyomozó) és Carla Gugino (valószínűsíthetően a narrátor) cipeli majd a hátán a történetet.

De a mellékszereplők között is találunk ismerős nevet, nem is egyet, a legtöbben már mind dolgoztak Flanagannel: Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Henry Thomas, T'Nia Miller, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nuñez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, Annabeth Gish és Igby Rigney.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)