Hirdetés

Mark Hamill is szerepelt a The Mandalorian 1. évadában, de senki se vette észre

|

Pár másodperce volt csak a The Mandalorian egyik epizódjában, és igazából elég nehezen lehetett volna felismerni.

Hirdetés

Szigorúan magánvéleményként közlöm, hogy szerintem hosszú évek óta a legjobb dolog, ami a Star Wars franchise-zal történhetett, az a The Mandalorian című élőszereplős sorozat. Egy pillanatig sem vitatom a hibáit, mégis sokkal jobban élveztem, mint az új trilógiát, emiatt aztán izgatottan várom a második évadot. Abban tuti megint lesz egy rakás cameo, rohamosztagosnak vagy földönkívülinek öltöztetett sztárral, hogy semmiképp se ismerjük fel őket, épp ahogy Mark Hamillt.

Hirdetés

Luke Skywalker megformálójáról még csak nem is sejtettük, hogy hozzátette a magáét az első szezonhoz, mígnem a produkció munkálatait bemutató Disney Gallery: The Mandalorian című werkfilm le nem lőtte a poént. Az ötödik epizódban Hamill hangján szólalt meg a Mos Eisley Cantina csaposa, EV-9D9. A széria showrunnere, Jon Favreau azt is elárulta, hogy ez a droid volt az, amelyik A Jedi visszatér egyik jelenetében más droidok kínzásában lelte örömét.

Miután kibújt a szög a zsákból, Hamill annyit tett még hozzá a történtekhez a Twitteren, hogy az előzménytrilógia kivételével mindegyik Star Wars mozifilmben lehetett hallani a hangját. A stáblistán érdemes a Patrick Williams névhez társított karaktereket keresni.

Ti felismertétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)