Hirdetés

Mark Hamillnek tetszik az ötlet, hogy ő alakítsa a Marvel egyik legendás gazfickóját

|

Mi borzasztóan örülnénk neki, ha tényleg feltűnne a Pókember: Hazatérés folytatásában.

Hirdetés

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy ezidáig azt sem erősítették meg, hogy a szóban forgó karakter egyáltalán feltűnne majd a Marvel második Pókember mozijában, így az egész történetet érdemes a rajongói vágyak szintjén kezelni. Mindenesetre az tény, hogy Mark Hamill nemrég kijelentette, nagyon szívesen eljátszaná Doktor Oktopuszt egy MCU (Marvel Cinematic Universe) filmben.

Hirdetés

Egy Anthony King nevezetű rajongó Twitteren vetette fel, hogy Mark Hamill tökéletes választás lenne Otto Octavius, vagyis Doktor Oktopusz szerepére. Íme az említett bejegyzés:

Ezt a tweetet pedig maga a színész is kedvelte, szóval egyértelműen hozzá is eljutott a hír. Nem szabad persze messzemenő következtetéseket levonni arról, hogy Mark Hamill rányomott egy szívecskét a bejegyzésre, hiszen a színész alapvetően is nagyon aktív a közösségi oldalakon, elég csak a "fedőfiú" esetre gondolni. Mi mindenesetre imádnánk, ha tényleg láthatnánk majd őt az új Pókember filmben, ami 2019 júliusában érkezik. Kérdés persze, hogy mennyi esély van Doktor Oktopusz feltűnésére, hiszen a karakter korábban már szerepelt a Pókember 2-ben, így lehet, hogy a Sony és a Marvel inkább egy olyan ellenséget keres majd Peter Parkernek, akit ezidáig nem láthattunk a mozivásznon. 

Ti örülnétek, ha egy Marvel moziban tényleg felbukkanna a Mark Hamill-féle Doktor Oktopusz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)