Hirdetés

Mark Hamill sem hagyta szó nélkül, hogy Luke mennyit kérdezett az eredeti Star Wars-trilógiában

|

A három klasszikus Star Wars során száznál is több kérdést tett fel az akkor még ifjú Skywalker.

Hirdetés

Mark Hamill remekül alakította az eredeti Star Wars-trilógiában a fiatal Luke Skywalkert, az új filmekben pedig ismét a karakter bőrébe bújhatott, habár már közel sem volt ugyanolyan volumenű szerepe, mint a 20. században készült részekben.

Így érthető, ha a rajongók inkább a karakter fiatalabb mását látják szívesebben a képernyőn, aki sok kihívást gyűrt le kalandjai során, és információgyűjtés közben sem volt rest mindenfélét megérdeklődni.

Hirdetés

Valaki meg is osztott egy képet a Twitteren, aminek köszönhetően kiderült, hogy Luke összesen 118 kérdést tett fel az eredeti trilógia cselekménye során. Ez elsőre elég haszontalan érdekességnek tűnhet, de igazából jól mutatja, hogy habár a jók oldalán állt a karakter, nem volt túl gyakorlott ebben a lázadós bizniszben.

Közben Mark Hamill is rábukkant a szóban forgó bejegyzésre, és elárulta, hogy mosolyognia kell, amikor arra gondol, hogy valaki csak azért végigülte az egész trilógiát, hogy megszámolhassa az ifjú Skywalker kérdéseit. Persze az más tészta, ha ezt esetleg hangosan tette az illető, mert az már bunkóság, irritáló, és valószínűleg tönkre is tette a filmeket vele az egész közönség számára. Ezt pedig határozottan ellenzi a színész.

Sanszos, hogy azért nem kell vérkomolyan venni Hamill szavait, hiszen nem ritka, hogy sajátos módon reagál a rajongók különböző bejegyzéseire.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)