Hirdetés

Mark Hamill szívszorító indok miatt nem fogja többé Jokert szinkronizálni

|

A színész nem hiszi, hogy valaha is újra megszólaltatja majd Batman legnagyobb nemezisét - jó okkal.

Hirdetés

Bár Mark Hamill-t a Star Wars ismertette meg a világgal, azonban számos rajongót szerzett magának a profi szinkronmunkáival is. Temérdek karaktert szólaltatott már meg az évtizedek során (a legutóbbiak egyike Skeletor volt), de mind közül a legismertebb valószínűleg Joker - Hamill egyetlen eseményen sem tud részt venni anélkül, hogy valaki ne kérné tőle a DC-gonosz megszólaltatását. 

A színész olyan videojátékokban kölcsönözte a hangját Jokernek, mint a Batman: Arkham-trilógia, a DC Universe Online és a LEGO DC Super-Villains, valamint olyan animációs alkotásokban hallhattuk, mint például a Batman: Gyilkos tréfa film, illetve Az igazság ligája és Batman sorozatok. 

Hirdetés

De nem csupán Mark Hamill személye volt a közös ezekben a projektekben, hanem Kevin Conroy-é is, aki mindegyikben a Denevérembert tolmácsolta nekünk. Conroy tavaly novemberben bekövetkezett halála azonban őt is megviselte, és az Empire-nek nyilatkozva elmondta, hogy nem hiszi, hogy valaha is vissza fog térni Joker szerepéhez azután, hogy elhunyt a barátja és kollégája: 

"Ha felhívtak, és azt mondták: »Azt akarják, hogy te legyél Joker«, én csak annyit kérdeztem: »Kevin lesz Batman?«. Ha igent mondtak, akkor azt feleltem: »Benne vagyok«. Olyanok voltunk, mintha társak lennénk. Olyanok voltunk, mint Laurel és Hardy [Stan Laurel és Oliver Hardy, azaz Stan és Pan - a szerk.]. Kevin nélkül nem létezik számomra Batman."

Conroy-t utoljára a május 26-án PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re megjelenő Suicide Squad: Kill the Justice League című videojátékban hallhatjuk utoljára Batmanként, de azt egyelőre nem árulta el a fejlesztést végző Rocksteady, hogy Joker benne lesz-e és ha igen, Hamill szinkronizálja-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)