Hirdetés

Mark Hamill aggódik, hogy túl sok Star Wars film készül

|

A színész szerint hosszú távon nem jó, hogy ilyen gyakran érkezik egy-egy új mozifilm.

Hirdetés

Mark Hamill minden bizonnyal sok rajongó nevében is beszélt, amikor megfogalmazta, hogy kissé túl gyorsan követik egymást a mozikban a legújabb Star Wars filmek.

Hirdetés

A színésszel a Cinemablend készített nemrégiben egy interjút. Hamill szerint félő, hogy a Disney a filmekkel túltelíti a piacot, és a franchise így hamar kiéghet. A Star Wars: Az utolsó Jedik után 5 hónappal már érkezik is a Solo - Egy Star Wars-történet, ami kissé sürgetett premiernek tűnhet. Hamill a Disney-nek is említette a piac túltelítésével kapcsolatos félelmét, de a vállalat egyébként is egy csomó másik projekttel foglalkozik, többek között a Marvel Studios tevékenységével - ott ugyebár még feszítettebb a tempó, és ezidáig nem volt belőle komolyabb probléma.

A Star Wars mozik egyébként a negatív felhangok ellenére is kasszasikerek, a Lucasfilm 2012-es, 4 milliárd dolláros felvásárlási árának közel felét az eddig kiadott három film már visszahozta. Viszont már észlelhető a jelenség, amiről Hamill beszél - Az utolsó Jedik jóval kisebb pénzügyi sikereket ért el, mint a 2015-ös Az ébredő Erő. Luke Skywalker megformálója még azt is említette, hogy nagy rajongója a Zsivány Egyesnek és a különálló Star Wars  történeteknek, amik eltérnek a hagyományos Star Wars mintától, egyedi ötletekkel és megoldásokkal dobják fel a franchise-t.

Ti egyetértetek Mark Hamill-lel, tényleg hamar leáldozik a Star Wars fénye, ha a jelenlegi üzletpolitikát tartja fenn a Disney?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)