Hirdetés

Mark Hamill végzett a Star Warsszal

|

Azonban Luke Skywalker megformálójának rajongóként még van miért lelkesednie.

Hirdetés

A Star Wars: Skywalker korával lezárult Luke Skywalker története, így érthető módon a karaktert megformáló Mark Hamill számára is véget ért az évtizedeken átívelő galaktikus kaland, viszont ezzel beírta magát a filmtörténelembe és sikerült élő legendává válnia. 

Hirdetés

A színész nemrég az Entertainment Weeklynek adott interjújában is beszélt a franchise-ról és arra a kérdésre, hogy visszatérne-e még a szériába a Skywalker kora után, egyértelmű választ adott:

"Nem, egyáltalán nem tudnám elképzelni. Az én történetemnek már megvolt az eleje, közepe és vége. Sokkal többet köszönhetek azoknak a filmeknek, mint valaha gondoltam volna, így ez eszembe sem jutott. A IX. epizód volt az én keserédes búcsúm. Imádok mindenkit, aki részt vett benne, természetesen George-ot is és a karaktert, akit alkotott számomra. Hálás vagyok mindazért, amit én és a karrierem kaptunk általa, de nem szeretnék mohó lenni. Még mindig rengeteg nagyszerű történet vár elmesélésre és rengeteg nagyszerű színész várakozik arra, hogy tolmácsolhassák ezeket. Nincs már rám szükségük."

Ha színészként nem is, rajongóként továbbra is kiveszi a részét a franchise-ból, a The Mandalorian például lenyűgözte őt és nagy könnyedségnek tartja, hogy a készítőknek nem kell temérdek különleges effekteket extravagáns módon szállítaniuk, jobban koncentrálhatnak a karakterekre és a történetmesélésre.

Hamill pályafutása persze ezzel még nem ér véget, hiszen ő lesz Skeletor szinkronhangja a Masters of the Universe sorozatban és a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, illetve a Squadron 42-ben is hallhatjuk majd a hangját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)