Hirdetés

Mark Harmon otthagyja az NCIS-t

|

Közel húsz év és majdnem ennyi évad után Leroy Jethro Gibbs távozik.

Hirdetés

Világszerte - Magyarországon is - nagy sikernek örvendenek a krimisorozatok, amikben egy adott csapat epizódonként más ügyet old meg. Az egyik legrégebbi ilyen széria a CSI mellett az NCIS, amely a JAG spin-offjaként 2003-ban rajtolt el a CBS csatornán, azóta pedig több mellékszálat is kapott az NCIS: Los Angeles, az NCIS: New Orleans és most az NCIS: Hawaii képében.

A már 19. évadánál járó show főszereplője, szíve és lelke egyértelműen Mark Harmon, aki nélkül nehezen lehet elképzelni a sorozatot, a rajongóknak azonban hamarosan mégis meg kell szokniuk a hiányát. 

Hirdetés

A 70 éves színész már a jelenleg futó 19. szezon esetében is limitált kapacitással tért vissza (a jelentések szerint azért, hogy ne kaszálják a szériát), a huszadikban azonban már biztosan nem láthatjuk - ezt a negyedik epizód tette világossá, amely során Gibbs úgy dönt, hogy Alaszkában marad. Horgászat közben közölte a régóta vele dolgozó Timothy McGee (Sean Murray) különleges ügynökkel, hogy nem megy vissza az ügynökséghez. Tulajdonképpen ez nem is meglepő, hiszen a 18. évad fináléjában majdnem végzett Gibsszel egy robbanás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Némi reménysugár azért maradt, hogy a karakter nem végleg teszi el a fiókba a jelvényt. Az NCIS showrunnere, Steven D. Binder elmondta, hogy executive producerként és barátként Mark továbbra is szerves része marad a sorozatnak, ők pedig mindig igyekeznek hűek maradni a karaktereikhez, a történeteiket és a sorsukat is ezt szem előtt tartva alakították. Leroy Jethro Gibbs jövőjét illetően pedig az NCIS legrégebbi rajongói már jól tudják, hogy soha nem szabad leírni őt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)