Hirdetés

Mark Ruffalo Amerika Kapitány fenekével ünnepelte a függetlenség napját

|

A Hulkot alakító színész elég rendhagyó módon kívánt mindenkinek boldog július negyedikét.

Hirdetés

Július negyedik az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe, ekkor emlékeznek meg a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetéséről, ami Nagy-Britanniától való függetlenségüket szavatolta. Ilyenkor természetesen a hollywoodi sztárok sem mulasztják el az alkalmat arra, hogy a közösségi médián keresztül ünnepeljenek. A Marvel filmekben Hulkot alakító Mark Ruffalo is így tett. 

Hirdetés

Ruffalo pedig boldog július negyedikét kívánó tweetjében nemes egyszerűséggel Amerika Kapitány fenekével, valamint egy barack emojival tette világossá, mi is szimbolizálja tökéletesen a nemzet függetlenségét és egységét. 

Mit is lehetne ezek után hozzáfűzni az egészhez. Boldog függetlenség napját kívánunk mi is utólag mindenkinek, de azért inkább megmaradnánk fotók nélkül, a szerkesztőség tagjai bizony nincsenek olyan jó kondiban, mint Chris Evans.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)