Hirdetés

Még Mark Ruffalo sem tudja, hogy Hulk visszatér-e a jövőbeli MCU filmekben

|

Nagy változások elé néz a Marvel filmes univerzuma, így könnyen lehet, hogy Hulkot sem láthatjuk ismét.

Hirdetés

A Bosszúállók történetének egy szép kerek véget adott a Végjáték. Vasember és a Fekete Özvegy meghaltak, Amerika Kapitány visszavonult, a többiek meg így-úgy folytatják az életüket. Hulk, Sólyomszem és Thor még megvannak, az utóbbi pedig biztosan visszatér majd a jövőben. Sólyomszem sorsa még kérdéses, róla még mindig nem tudjuk, hogy lesz-e Disney+-os sorozata vagy sem.

Hirdetés

A legnagyobb kérdőjel azonban a Hulk sorsa körül van. Mark Ruffalo vendégeskedett a múlt pénteki The Graham Norton Showban, és ott felmerült a nagy zöld bosszúálló kérdése. Arra, hogy mi lesz Hulkkal a Végjáték után, ennyit tudott felelni:

"Nem tudom. Ki tudja? Elméletileg vége kellett, hogy legyen, a Végjáték volt a vég."

A film célja az volt, hogy lezárja az eredeti csapat történetét, de Hulk nem kapott igazán komoly lezárást. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy nem látjuk többet az MCU-ban. Nektek hiányozna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)