Hirdetés

Avengers: Infinity War - Mark Ruffalo véletlenül elmondta, hogy kik halnak meg a filmben?

|

Ruffalo és Don Cheadle jelentek meg a Good Morning America műsorában, ahol lehet, hogy picit többet mondott, mint kellett volna.

Hirdetés

Az interjú először a Thor: Ragnarok sztorijáról szólt, ahol a Hulkot játszó Mark Ruffalo még viszonylag jól kezelte a helyzetet, de később kicsúszott a száján egy mondat, ami lehet hogy problémás. A most következő infók erősen spoileresek lehetnek.

"Csak annyit mondok, hogy mint minden Marvel film, ez sem ér jó véget a hősök számára."

Az MCU filmek írói szeretik szétkapni a Bosszúállókat, de ennek megerősítése nem volt elég Rufallonak. A következő mondatára jól láthatóan Don Cheadle sem számított.

"Várd ki a következő filmet. Mindenki meghal."

Cheadle rászólt, Ruffalo azonnal megpróbálta visszavonni, de ami elhangzott, az elhangzott.

Egyrészről aki olvasta az Avengers: Infinity War képregényeket az tisztában van azzal, hogy a sztori szerint rengeteg hős meghal, másrészt a Good Morning America nem biztos, hogy kiengedte volna ezt, ha valóban akkora jelentősége lenne ennek. Lehet, hogy csak megvicceltek minket, de azt mind tudjuk, hogy Tony Stark látomása is ezt igazolja.

Meglátjuk mi fog történni, de az biztos, hogy nem fogunk hősök nélkül maradni az Infinity War után sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)