Hirdetés

Mark Ruffalo elvileg már alá is írt a She-Hulk sorozatra

|

Nem túl meglepő módon a Hulk unokatestvéréről szóló szériában maga a zöld óriás is felbukkanhat.

Hirdetés

Mark Ruffalót utoljára a Bosszúállók: Végjátékban láthattunk a Marvel zöld melákjaként, a legfrissebb híresztelések szerint viszont hamarosan új felbukkan majd Hulk szerepében. A Disney+-ra érkező She-Hulk sorozatban ugyanis elvileg ő maga is szerepelni fog. 

Hirdetés

Kevin Feige tavaly novemberben beszélt arról, hogy az MCU mozifilmekben megismert karakterek jó eséllyel felbukkannak majd a Marvel tévésorozataiban is, Mark Ruffalo azonban eddig megpróbált kitérő válaszokat adni, mikor arról kérdezték, hogy csatlakozik-e a készülő She-Hulk széria stábjához. A The Illuminerdi információ szerint viszont a színész már túl van a szerződés aláírásán. Már csak azért is érdemes komolyan venni ezt a pletykát, mert korábban ugyanez a forrás számolt be arról is, hogy Christian Bale szerepelni fog a Thor: Love and Thunderben, ezt pedig azóta a Valkűrt alakító Tessa Thompson megerősítette

A képregényekben She-Hulk (a magyar fordítás szerint Amazon), vagyis Jennifer Walters nem más, mint Bruce Banner (az eredeti Hulk) unokatestvére. Jennifer úgy tett szeret szuperképességekre, hogy halálos sebet kapott (védőügyvédként dolgozik civilben, és bűnözőket is véd, ezért keveredett bajba), életét pedig csak azonnal vérátömlesztéssel lehetett megmenteni. Az egyetlen alkalmas donor Bruce Banner volt, akinek gammasugárzáson átesett vére Jennifert is képessé tette arra, hogy zöld szuperhőssé változzon. 

Elvileg 2022 környékén számíthatunk majd a Disney+-os She-Hulk sorozatra, ekkor derül majd ki, hogy mennyit gyúrtak az alkotók az eredeti képregényes történeten. Ti örülnétek, ha Mark Ruffalo tényleg visszatérne, mint Hulk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)