Hirdetés

Mark Wahlberg izom helyett zsírpárnákat szedett magára egy szerep kedvéért

|

Brutális hízókúrába fogott a színész, messze már a Pain & Gainben látott csúcsforma.

Hirdetés

A színészek lenyűgöző átalakulásait mindig nagy csodálattal követi a közönség, remek példa erre Christian Bale őrületes fogyása a 2004-es A Gépész kedvéért, vagy éppen a Thor: Love and Thunderre gyúró Chris Hemsworth, aki már a dublőrét is kikészíti a rengeteg edzéssel. Mark Wahlberg viszont most épp az ellenkező irányba halad, minél "husibb" alkatra igyekezve szert tenni.

A 49 éves akciósztár a Father Stu című filmjére készül, melyben egy papnak álló boxolót alakít majd. A szerephez viszont nem passzolt Wahlberg szálkás testalkata, így egy hathetes hízókúrába fogott, minek során napi 7000 kalóriát kell bevinnie a szervezetébe. Az ehhez asszisztáló szakácsa az E! Entertainmentnek mesélt a színész étrendjéről, melynek már a puszta olvasása is felér egy kiadós vacsorával.

Hirdetés

A napi 8 étkezésből álló, edzésekkel megszakított zabálás hajnali 3-kor indul négy tojással, majd nagyjából 3 óránként jön a többi: újabb 8 tojás és 6 szelet bacon, marhahús- vagy pulykahús pogácsák, egy fél sült csirke, 20 dekás borjú- vagy sertésszelet, 20 deka hal és egy szelet steak, ezek mellé pedig rengeteg "kiegészítőt" is fogyaszt, például főtt rizst, olívaolajat, spenótot és turmixokat.

A színész azért heti egy nap lazulást is megenged magának, amikor általában tésztákkal vagy pizzával piheni ki a koordinált evészetet. Wahlberg jelenleg a kúra felénél tart, s a tervek szerint a nagy zabálás végén azonnal nekilát a súlyfelesleg ledolgozásának, amihez a szakácsa szerint csak néhány hétre lesz szüksége.

Wahlberg az Instagramján közzé is tett egy fotópárt a jelenlegi formáról, amelyen jól látható a radikális átalakulás:

Te elbírnál Mark Wahlberg étrendjével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)