Hirdetés

Martin Scorsese lánya karácsony alkalmából kicsit megviccelte a legendás rendezőt

|

Francesca Scorsese apja Marvel filmes nyilatkozata nyomán kialakult botrány apropóján viccelődött kicsit a karácsonyi ajándékokkal.

Hirdetés

Hollywood szinte minden szereplője megszólalt az ügyben, ami pár hónapja járta be a sajtót, miután a rendezőlegenda Martin Scorsese azt találta mondani, hogy a Marvel filmek szerinte nem is igazán filmek, inkább egy jól megcsinált vidámpark benyomását keltik. Azóta már szinte mindenki nyilatkozott erről, köztük a Disney vezetője is, és Scorsese végül egy hosszabb cikkben fejtette ki, hogy pontosan mire gondolt, amikor a kijelentést tette. A vihar elcsendesedésével a rendező lánya úgy gondolta, hogy itt az ideje egy kis trollkodással oldani a feszültséget. 

Hirdetés

Francesca Scorsese az Instagramon osztotta meg, hogy éppen a karácsonyi ajándékokat csomagolja, és édesapjának egy igazán különleges köntösben tervezi átnyújtani a meglepetését. Csak gratulálni tudunk a remek választáshoz, hiszen úgy tűnik, hogy a rendező idén Marvel szuperhősös csomagolásban kapta meg ajándékait:

A fotót sajnos csak sztoriban osztotta meg, így mostanra eltűnt, de a screenshotok megörökítették a viccelődést, amire már igazán szükségünk volt, hiszen kicsit régóta húzódik már az üzengetés, reméljük ezzel pont került a történet végére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)