Hirdetés

A Disney vezetője személyesen akar beszélni Martin Scorsesével

|

Kicsit túl van már tolva a Scorsese vs Marvel vita, Bob Iger még azt is vitatja, hogy a rendező látta a stúdió filmjeit, mielőtt fikázni kezdte azokat. Most már találkozna is vele.

Hirdetés

Valószínűleg nem az évtized bokszmeccsét akarja lenyomni az év üzletemberének választott Disney CEO, Bob Iger Scorsésével, és nem is fogja kipeckelni a szemeit, hogy végignézesse vele az összes filmet, de nem boldog a rendező kommentárjai miatt. A Time magazinnak adott interjújában előkerült a téma, és elmondta, szívesen beszélne vele személyesen.

Hirdetés

Úgy gondolja, nem volt korrekt fröcsögni a Marvel-filmekre, nem fair azokkal szemben, akik ezeken dolgoznak.

"Ha Scorsese művészi kockázatot akar vállalni, hajrá. Ez nem jelenti, hogy amit mi csinálunk, az nem művészet."

Hozzátette, mindkettejük csapata dolgozik egy személyes találkozó összehozásán, remélhetőleg nem egy sötét sikátorban fogják elrendezni a nézeteltérést. Vicces lenne, ha az volna a vége, hogy az MCU egyik filmjét Scorsese rendezi, de erre kevés esélyt látunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)