Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy Marvel film, ha Martin Scorsese rendezné

|

Jimmy Kimmel műsorában eljátszottak a gondolattal, hogy mi történne, ha a legendás rendező picit másképp viszonyulna a szuperhősmozik műfajához.

Hirdetés

Jelenleg valószínűleg már csak az nem hallott Martin Scorsese marveles botrányáról, aki az utóbbi heteket egy barlangban töltötte. Mint ismeretes, a rendező elég keményen beleállt a szuperhősös mozikba, majd némileg tompította azért véleményét, de változatlanul nem tartja művészileg értékelhető filmeknek a Marvel-moziverzum címeit. Jimmy Kimmel műsorában most mégis azt képzelték el, milyen lenne egy Marvel film, ha Scorsese ülne a rendezői székbe. 

Hirdetés

A Jimmy Kimmel Live műsorban bemutatott paródia egy olyan fiktív mozi előzetese, ami tulajdonképpen a Vasembert, és Scorsese új netflixes moziját, Az írt mixeli össze, végtelenül szórakoztató módon. Kétségtelenül bűnös élvezet lenne, de mi bizony ezt a filmet is bármikor megnéznénk. Bökjetek rá a nagy Play gombra, és ti is érteni fogjátok, hogy miért. 

Az írt egyébként holnaptól játsszák a hazai mozik, a Netflixre pedig november 27-én fog megérkezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)