Hirdetés

Szavazz: szerinted igaza van Martin Scorsese-nek a Marvel filmek kapcsán?

|

Rengetegen elmondták már a véleményüket a kérdéssel kapcsolatban, most viszont rajtatok a sor.

Hirdetés

Martin Scorsese nemrég egy teljes véleménycikket írt a Marvel mozifilmekről, ebben pedig ugyan tompította kicsit korábbi elég markáns kijelentéseit (először gyakorlatilag azt mondta, hogy ezek nem is filmek), de azért még mindig kitartott amellett, hogy az MCU filmjei elveszik a teret a független alkotásoktól. 

Hirdetés

Lassan már nehéz számontartani azt, hogy hányan szólaltak meg Martin Scorsese nyilatkozatain felbuzdulva, elvégre az MCU szereplő és alkotógárdájának fele, sőt a Disney fejese is védelmébe vette a szuperhősfilmeket, Coppola viszont egészen odáig merészkedett, hogy megvetendőnek titulálta a Marvel mozikat. Mi természetesen a ti álláspontotokra vagyunk a leginkább kíváncsiak, úgyhogy nyomkodjátok serényen az alábbi szavazás válaszlehetőségeit, lent a kommentek között pedig bátran tárgyaljátok ki részletesebben is a kérdést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)